New window / Nouvelle fenêtre

A ground floor utility area with toilet and shower room was dark and damp with no natural light and very little ventilation. My client wanted to install a small window in the utility area and an extractor in the shower to bring in much needed light and fresh air.

A hole was knocked through, taking care as there is never an easy way to tell if there are hidden cables or pipes in many of the older properties. Sure enough, a cable appeared which was duly re-routed out of harm’s way. The window was positioned and the stonework made good using a lime mortar. Since the window was quite small, an old piece of oak beam was used for a lintel over the window, very much in keeping with the rest of the house.

The window will look as if it’s always been there once pointed in.

For an estimate / quote, please contact me.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s